Bérlés

Autó

Típusa: Mazda MX-5 NB Facelift. Tudj meg többet az MX5 második generációjáról ide kattintva!

Fontosabb paraméterek:  1.6i benzinmotor, 16 szelepes hátsó kerékmeghajtás, 81 KW teljesítmény, 110 lóerő.

Mit jelent a facelift?

Egy autó generációjának gyártási életciklusa általában 5-7 év. Nagyjából a ciklus felénél szokott megjelenni a faceliftes, javított verziója a modellnek. Ekkor szokták orvosolni a vásárlóktól visszaérkezett panaszokat és szériahibákat. Olykor finomítanak a designon is, illetve bővíthetik a felszereltséget.

Tudnivalók

Hol lehet átvenni az autókat?

Az autók tetszőlegesen átvehetők Keszthelytől Balatonfüredig a Balaton északi parti településein, valamint Budapest XII. kerületében (Normafa út). Illetve felár ellenében Ferihegyen is.

Mi szükséges a bérléshez?

  • érvényes vezetői engedély
  • érvényes személyi igazolvány
  • nem EU-tagállamból érkező bérlő esetén érvényes útlevél
  • 100.000 forint kaució, mely az autó épségének megőrzése esetén teljes egészében visszajár

Feltételek

Az autó rendeltetésszerű használata és a hatályos közlekedési szabályok betartása alapvető feltétel. Bérbeadóként vállaljuk, hogy az autó menetkész állapotban kerül átadásra, ugyanakkor a használat során okozott károkért, esetleges balesetekért a bérlő tartozik felelősséggel.

Az autók a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellett Casco-biztosítással is rendelkeznek, amelynek önrésze 100.000 forintig terjed. A kaució ennek fedezetéül szolgál, de természetesen ha rendeltetésszerű használat mellett történik meghibásodás, az nem terheli a bérlőt.

Átvételkor a bérlőnek lehetősége van fényképek készítésére az autó állapotának bizonyítására, és ha bármilyen külsérelmi nyom észlelhető a bérlés időpontjában, az rögzítésre kerül a bérleti szerződés mellékleteként.

Árak

Az alábbi csomagokat kínáljuk, melyek az összes nálunk bérelhető Mazda MX5-re érvényesek:

  • 1 nap – bruttó 25.000 forint
  • 2-4 nap – bruttó 23.000 forint/nap
  • 5-7 nap – bruttó 20.000 forint/nap
  • 8+ nap – megegyezés szerint

Bérlés

Az alábbi naptárban válaszd ki azokat a szabad napokat, amelyekre autót szeretnél bérelni, majd az űrlapban az adataid megadása után kattints a küldés gombra. Ezután felvesszük Veled a kapcsolatot a részletek pontosítása céljából.

Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar
- Elérhető
 
- Foglalt
captcha